onsdag 2 januari 2013

Tja!

sitter just nu på ute platsen i bara tunika, hur gott väder som helst , Har varit ca 35 grader idag.
Har kollat på hus via internet idag och mailat en del men inte fått svar ännu.

Igår när vi var och kolla på hus, skulle vi hämta en väg beskrivning från en , när vi kom dit hade dom en liten apa, kaxig som fan, försökte sno våra moppe nycklar så i sista sekund fick jag tag på dom. Han börja jaga oss och slå efter oss hahahha,, livrädd, men fick ialla fall bra bilder på ap jäveln och Linda.

Idag var vi på marknaden och handlade grejer till tacos, så idag blev de taco :) fick köpa gas till spisen då den var slut med, räcker ca 3 mån och kostar 400 bath..
Linda och Jennifer köpte en moppe med, skönt så vi har två, liiiite jobbigt med 1. Det blev en två år gammal Yamaha för 22 000  Bath,. helt OK!

Fick städat hemma idag med, tvättt matta, sängkläder, handukar osv... torkar på några min när man hänger ut det , hur bra som helst

tagit lite bilder på huset idag, se nedan. bara så ni vet så är det inte jag som målat huset i dessa skrikiga färger :) säger man till en thai, måla ljuuuuusa färger så blir det tvärt om, men jag har faktiskt ingen större lust att fixa det nu då vi ändå skall flytta inom snar framtid.
Har även inte satt upp gardiner eller något då det är onödigt...

 













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar