onsdag 5 juni 2013

Home Sweet Home

Nu är vi hemma igen. Kom igår kväll.
Har haft de helt underbart. Bali var verkligen värt att besöka.
Vi har varit i Kuta och ute på Gili Tarwangan ön.. Jätte mys.. På Gili fanns ingen trafik utan ända färdmedlet var häst o vagn och cykel. På kuta däremot var det kaos trafik.. man fick verkligen kolla sig för .
Första dagen på Bali började väl sådär. Hade ju min vanliga lilla tur.
Vi skulle åka till Hard Rock Café och äta så vi hoppade in i en taxi som stannade utanför hard rock, notan gick på 7000rupiah och vi betalar med en 10 000 lapp, taxi chauffören ger inte tillbaka någon växel utan tar förgivet att han skall få den. Medans Jennifer dividerar lite me chauffören hoppar jag ut och gissa va som händer? Kommer en moppe i full fart och drämmer rakt in i bildörren. mitt hjärta stanna. Hände som tur va inget me mopedistparet men dom började då kräva oss på pengar. Vi som bara vart i landet en timma visste knappt va pengarna va värda. Som tur va kom en indonesisk gubbe fram o sa ge dom 50 000 rupiah de räcker, jag gjorde detta men dom verka inte nöjda.50 000 är ca 35 kr.
Taxi chaufför helvetet börja kolla på sin bil om den fått några skador, men slutade så fort vi sa att han kunde behålla 10 000 .... Kvällen va förstörd och den blev inte långvarig.

Vi hade efter denna första kväll en resterande underbar semester i alla fall. Vi var och snorkla en dag med privat båt utanför Gili... helt magiskt va de... Va som om man simmade i ett akvarium, fiskar i alla olika färger och gigantiska korallrev..


När vi kom hem igår så hämtade vi Mii, hon blev sååå glad att se oss igen. Men vi va tvungna att lämna henne för sterilisation idag :( En engelsk tant som bor här i Phuket gör detta gratis. Får hoppas att vi får tillbaka henne senare idag :) och att allt gått bra.


Lite shopping i Bali

Mysig pub


Världens goaste Brushetta

Gili Tarawangan

Poolen på ett av våra hotell

Annan vinkel

Har aldrig mått så här bra




Glas botten i båten vi snorklade med



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar