fredag 20 juli 2012

F.R.E.D.A.G !

Äntligen fredag igen! Härligt! Gud va veckan har gått fort, kändes som om det nyss var helg.
Idag skiner solen och man kunde gå ut i bara linne, sååå skönt. Hoppas det håller i sig bara.
Har inga planer alls för helgen, så får se vad som händer?
Fick inte mycket gjort igår så får väl se om jag får gjort något i helgen. Måste verkligen ta tag i all skit hemma.
Men när det finns roligare saker att göra så är det inte lätt =)

Har tänkt att hyra ut huset i Thailand nu några veckor innan vi kommer ner så man får in lite pengar. La ut det för 1500kr i veckan och flera nappade.
Skickade lite bilder idag , så får se vad de blir av det. Har sagt till Nicki att om hon tar hand om gästerna , och flyttar till en vän medans det är uthyrt så kan hon få hälften av pengarna. Inte mer än rätt tycker jag. För henne är 750kr i veckan jätte mycket. Hon verkade glad för det så det känns bra.

Igår var jag hemma hos Linda och vi satt och tjötade till sent. Alltid lika trevligt. Vi har ju nästan bara ett samtals ämne nu för tiden och det är Thailand och flytten. Men det är stort för oss självklart. Jag har alltid vart livrädd för förändringar! Är inte helt varm i kläderna nu heller men nu känns det mer rätt än någonsin så det blir säkert hur bra som helst.

Vi satt och prata om att vi skall be Nicki hålla ögonen öppna ifall någon granne flyttar så vi kan hyra ett hus brevid vårat. Hade vart bra så man slipper köpa ett helt nytt kök till de nya huset. Då detta inte är standard i hyres hus i thailand. Så då kan vi ju dela på köket i huset.
Skulle något hus bli ledigt är det lika bra att ta det redan nu. inte så dyra , 4000 bath i mån. så det skall man väl klara av att pynta.

Ha en fantastisk fredag allihopa för det skall jag själv ha!!

//Jenny

Uteplatsen för huset i Thai

Ding Dongen vaktar

Radhusen brevid vårat hus som vi tänkte se om vi kunde hyra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar