torsdag 8 november 2012

Gråa trista torsdag!

Vaknade och va på ett strålande humör idag (not) ,,, Såå fruktansvärt irreterad idag. Skit väder, grått , mulet , regningt. Skiiiit!! Och trööööötttt som faaaaaaan! Vem har bestämt att man måste jobba varenda dag?!?
Sitter här med mitt kaffe och försöker lugna ner mig =)

Tänkte börja sola igår, så man får lite färg innan man skall åka, men det sket sig. Mamma ringde och hade tappat sin telefon, så vi åkte och leta och ringde 100 gånger till den, inget svar. Och så hade vi inte hunnit ladda ner "hitta min iphone" i hennes tele heller. Sååå typiskt.
Tillslut svara en kille och sa att han va i Järnbrott. så vi åkte dit och ingen va lyckligare än mamma som fick tillbaka sin telefon. Tack gud att det finns ärliga människor.

Kollade på Stalker i går, fyyyyy va läskigt. Vilket jävla psykfall.
Handlade om hon Susanne som vart med i bonde söker fru. En man som fullständigt terrar ihjäl henne. skickar 100 mail och sms varje dag. ringer och bara är tyst. Tror att dom är ett par och säger att han snart skall besöka henne, Har tydligen pågått ett par år nu,, Fyy!!! En dag när hon kommer upp halv 6 på morgonen så ligger det en blombukett på verandan. Och halv 12 kvällen innan hade hon låst dörren och då va den inte där. Då har han vart där under natten och lagt den där. åhhhh ryser i hela kroppen . Fy va hemskt.
Hon bor ju rätt ödsligt med i ett stort hus. Och imed att hon har stall så måste hon gå upp tidigt och sköta om det. tänk när det är kol svart ute och du skall ut till stallet, inte nog med det, du har en psykopat efter dig. Jag hade dött.
Stalken som förföljde Susanne åkte in på rätt psykriatisk vård med särklid utskrivnings prövning. Alltså 2 läkare oberoende av varandra måste beskriva hans tillstånd normalt för att han skall få komma ut.
Han har tydligen mördat sin 10 mån bebis när han var ung. så helt frisk är han ju inte.
Hoppas han ALDRIG kommer ut!!!!!!!!!!!!!!!!

Såg ni inte programmet så gå in på tv3 play och kolla!! Det va jätte intressant och ett bra program!


WE FIND YOU!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar